Vi utbildar dig!

Båtar & Utbildningslokaler

Stockholm Training Port

Vi har egna utbildningslokaler centralt i Stockholm, Frihamnen. Här får du möjlighet att genomföra dina utbildningar i en marin miljö med närhet till våra utbildningsbåtar som ligger förtöjda på våra bryggor precis utanför dörren, allt för att optimera och effektivisera din utbildning. Varje klassrum är ändamålsenligt utrustat utrustat och i matsalen med fantastisk sjöutsikt finns det alltid kaffe, te, vatten och frukt så du kan hålla din energinivå på topp.

Båtar

101 & 102
Motor: Suzuki DF300
Vikt: 780 kg
Tank: 300 liter

Våren 2010 köpte vi 2st Capelli 750 Black med en Suzuki 300 hk. En av marknadens renaste och mest pålitliga motor var ett självklart val för oss. Vi ställer höga krav på att motorn måste fungera i alla lägen eftersom vi kör ca 1000 timmar/år per båt och hittills har vi inte haft ett enda fel på motorn. Skrovet rör sig ca 7000 sjömil/år och har visat sig vara mycket slitstarkt. Navigationsutrustningen levereras av Garmin och vi byter kontinuerligt ut den för att alltid kunna leverera utbildning med den senaste tekniken i båtarna. Båtarna används i huvudsak till våra högfartskurser men används även flitigt till båtpraktik, båtcoach och kustskepparintyg. År 2017 genomfördes en stor uppdatering av båtarna med bland annat helt nytt elsystem, belysning, nya motorer och ny navigationsutrustning.

 

Suzumar 350
Motor: Suzuki DF15
Vikt:
Tank: 20 liter

Till våra ungdomar som går Boatcamp, vårt populära motorbåtsläger, behövde vi mindre båtar. Suzumar 350 blev den perfekta båten att träna med. De är väldigt stabila, går bra i sjön och blir snabbt ungdomarnas favorit.