Konferens på Stockholm Training Port

Unika lokaler i en maritim miljö

Centralt i Stockholm, i Frihamnen, finner du Stockholm Training Port. En helt unik anläggning med havet precis utanför dörren. Ombord finns åtta lokaler i olika storlek med kapacitet för upp till 120 personer. Flexibiliteten hos oss är stor, här skräddarsyr vi möten och events efter behov och önskemål.

Ofta blir man mer kreativ och arbetar mer effektivt bara genom att byta miljö så varför inte ta tillfället i akt och besöka Stockholm Training Port och vår helt unika miljö?

Möte, halvdag

Behöver ni ha ett möte och vill lämna kontoret en stund för att byta miljö? Då passar en halvdagskonferens hos oss perfekt. Vid bokning av halvdagskonferens ingår kaffe/the, fika med smörgås eller fikabröd och frukt.

Priser från 295 kr/person

Möte, heldag – Just nu ingår utbildning i HLR!

En hel dag i ny inspirerande miljö med sjöutsikt i centrala Stockholm, kanske i kombination med en aktivitet eller middag i vår vackra skärgård. Vid bokning av heldagskonferens ingår kaffe/the, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och frukt.

Priser från 695 kr/person

Efter behov och önskemål

Önskar ni ett eget upplägg så ordnar vi det – kontakta oss så sätter vi ihop ett paket som passar er.

Priser exkl moms. Lokal tillkommer.

IMG_3967
Event Stockholm Training Port

Event & Mingel

Med direkt närhet till vatten, en fantastisk utsikt och med ett centralt läge i Stockholm lämpar sig våra lokaler utmärkt till event, mingel och produktlanseringar.

Med vår anläggning får eventet en unik inramning som inte går att finna någon annanstans. Den stora mässen med panoramafönster mot vattnet och altanen med utemiljöer lämpar sig väl för att bygga olika miljöer efter era önskemål.

Här finns plats för mingelytor, band, DJ och mycket mer.

Planerar ni att lansera en ny produkt och letar efter en unik plats för att skapa ett riktigt häftigt event? Låt oss presentera Stockholm Training Port och utforska vilka möjligheter som finns ombord.

Om ni ska anordna en kick off med aktivitet finns många möjligheter ombord, vi har även ett nära samarbete med många av Stockholms aktivitetsteam och hjälper gärna till med kontakten.

Kontakta oss för offert.

Kontakt

Helena hjälper er med allt ni behöver inför er konferens, mingel eller event. Med lång erfarenhet från hotell och konferens som projektledare för stora arrangemang har hon koll på detaljerna och vet vad som krävs för ett givande arrangemang.

Mail: helena@sngruppen.se
Telefon: 08-410 215 50

8F0DAE3B-1671-4A4E-9EFB-92D9F4616519_1_105_c
MY Attala

Exklusiva möten – M/Y ATALA

Ett av Sveriges vackraste fartyg, byggd på jaktvarvet i Saltsjöbaden 1916.

Ombord på ATALA hålls gärna viktiga möten och mindre representationsmiddagar, för upp till 10 gäster. ATALA är dessutom en av charterbåtar som är alldeles utmärkt för specialuppdrag som t.ex. filminspelning, uppvisningsfartyg och andra exklusiva arrangemang i Stockholms skärgård med omnejd.

Vi skräddarsyr ert arrangemang efter önskemål och behov.

Läs mer om ATALA här.

Aktiviteter

Kombinera er konferens med ny kunskap – garanterat ett uppskattat inslag hos personalen. Vi erbjuder utbildning inom HLR, brandsäkerhet, sjösäkerhet och navigation.

Vi erbjuder också i samarbete med Öppet Hav aktiviteter både på land och till sjöss. Varför inte kombinera er dagkonferens hos oss med en RIB-tur och  middag i vår vackra skärgård?