Kurser i Kroatien

Lär dig segla med Navigationsgruppen & Dream Yacht Charter i Kroatien

I samarbete med Dream Yacht Charter erbjuder Navigationsgruppen seglarkurser i Kroatien. I kombination med chartersegling kommer du kunna utbilda dig samtidigt som upplever nya kulturer, underbara miljöer och skapar minnen för livet med erfarna skeppare och instruktörer. Under veckan går vi bland annat igenom båtens delar, motor och segel, olika seglingssätt, navigering, knopar, väjningsregler och mycket mer.

Bokningen sker via Croatia Yacht Club som är en del av Dream Yacht Charter.

Seglarintyg i Stockholms skärgård

Är du intresserad av att lära dig segla i Stockholms skärgård? Tillsammans med Dream Yacht Charter erbjuder vi även seglarintyg 1 & 2 där vi utgår från Saltsjöbaden. Genom seglarintyg 1 får du grundläggande kunskaper i segling, terminologi och sjömanskap. I nästa nivå, seglarintyg 2, fördjupar du dina kunskaper och lär dig få mer fart på båten.

Om Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter är en av världens ledande charteroperatörer med båtar på 60 destinationer världen över. Som pionjärer i branschen var de först med att erbjuda segelkryssningar som ger alla möjligheten att segla och uppleva friheten till sjöss. Med Dream Yacht Charter kan du förverkliga dina seglingsdrömmar både med och utan skeppare.