Plugga till båtförarintyg i mobilen

Bakgrund

Appen Skepparexamen

Boatbrain AB startades av fyra barndomsvänner med professionella bakgrunder och en gemensam passion för IT och entreprenörskap. Vårt mål är att producera originella, innehållsrika och användarvänliga applikationer av högsta kvalité till både den svenska och internationella marknaden. Tillsammans med Navigationsgruppen som är en av Sveriges största utbildningsaktörer inom båtlivet, har vi skapat det perfekta komplementet vid instudering till förarintyget och kustskepparintyget.

 Varför Appen?

  • För dig som vill ta båtförarintyg eller friska upp dina båtkunskaper!Öva upp din kunskap med över 250 olika övnings och instuderingsfrågor med utförliga svar och förklaringar.
  • Appen innehåller en omfattande teoridel för kustskepparexamen och båtförarintyg, ordlista och uppslagsverk. (text & video)
  • Användarvänlig och alltid tillgänglig i din mobil oavsett om du befinner dig på land eller ute på sjön.
  • Få detaljerad statistik över ditt resultat, dina framsteg och din kunskapsnivå.

    För dig som älskar livet på sjön

    Appen passar även utmärkt för mer erfarna båtägare och seglingsentusiaster som vill friska upp sina kunskaper inför båtsäsongen eller vill ha smarta tips om båtlivet. Appen passar även utmärkt för mer erfarna båtägare och seglingsentusiaster som vill friska upp sina kunskaper inför båtsäsongen eller vill ha smarta tips om båtlivet.

    Ladda ner appen nedan:

IMG_5065