Vi utbildar dig!

Safetygruppen & Navigationsgruppen Sverige AB skapar Nordens modernaste marina utbildningsanläggning i centrala Stockholm

I samband med 10-årsjubileum och många år på Långholmen flyttar och skapar vi nu Nordens modernaste utbildningsanläggning i Frihamnen.

Den nya anläggningen kommer att tas i drift i höst och här kommer vi som Sveriges största kommersiella aktör erbjuda kvalitativa utbildningar i en helt unik miljö. Med tiden kommer vår nya utbildningsanläggning att utvecklas och vi kommer att kunna erbjuda möjlighet till sjösäkerhetsövningar, lämpliga utbildningslokaler med modern teknik och mycket mer.

Inflyttning sker i augusti och fram till dess kan du följa med på vår resa där vi bygger upp vår nya hemmahamn genom att följa oss i sociala medier. Där får du en inblick bakom kulisserna när vi bygger vår drömanläggning!

Vi är otroligt stolta och glada över att kunna genomföra flytten och ser fram emot att fortsätta utbilda er på vår nya utbildningsanläggning förtöjd i Frihamnen.

För er som har bokningar hos oss under hösten så kommer vi att kontakta er för att ordna med det praktiska inför er bokade kurs.

Väl mött och mot en spännande framtid!