Båtcoach – Stockholm

Båtcoach – Stockholm

3495 kr

Har du precis köpt en ny båt och vill lära dig mer om den? Eller har du alltid haft båt men vill förbättra och utveckla dina kunskaper? Då är Båtcoach rätt utbildning för dig!

Under tre timmar kommer en av våra instruktörer till dig och din båt och hjälper dig med det du vill förbättra – tilläggningar, ankring, slussa eller kanske radarutrustningen ombord. Du bestämmer själv nivån i samråd med instruktören. Önskar du boka extra timmar utöver de tre som ingår så går det bra att göra det till ett pris av 995 kr/timme.

Uppge önskemål om tid och plats i kommentarsfältet vid bokning.

Varmt välkommen!

 

DU VÄLJER DATUM
01 januari 2020, 13:00 - 16:00
Platser kvar

Enkelt uttryckt är en Båtcoach en privat båtlärare som hjälper dig med dina egna behov.

En Båtcoach kommer till dig och din båt och går igenom viktiga saker att känna till om din egen båt. Därefter fortsätter vi med att öva på saker som du vill förbättra. Du kommer få möjlighet att ställa vilka frågor du vill angående båtar och dess hantering. Vi svarar och hjälper dig att prova om det är något praktiskt.

Målet är att du skall känna dig trygg med din egen båt och att du känner utveckling inom båtlivet. Ta chansen att förbättra dina kunskaper till sjöss med en båtutbildning från oss.

Vi jobbar alltid utifrån ett grundläggande paket som kan anpassas efter dina önskemål. Är du nybörjare vet vi vad du behöver träna på för att du ska känna dig tryggare. Är du mer erfaren och vill träna på något mer specifikt kan vi givetvis ordna det också, allt efter dina egna behov. Vanliga förfrågningar på mer specifika önskemål har varit att använda sin egen radar vid körning till och från sitt sommarhus. Vi har även jobbat med handhavande av båtar i högre farter, då med fokus på säkerhet, komfort ombord och bränsleekonomi.

Om du inte har en egen båt än så har vi utbildningsbåtar vi kan använda. De är placerade på Långholmen och på Bockholmen.

Vi har instruktörer för alla typer av båtar, oavsett om du har en roddbåt, segelbåt eller ett större skepp har vi någon som kan hjälpa dig. Samtlig personal har lång erfarenhet från båtlivet och är sjukvårdsutbildad med hjärt- och lungräddning.

Utöver själva körandet av båten går vi igenom bra saker att tänka på inom båtlivet. Vi går alltid igenom grundläggande sjösäkerhet med hur en uppblåsbar flytväst fungera och vad du ska tänka på, hur du kontaktar sjöräddning, hur du ska agera vid man över bord och andra smarta tips att ta med sig in i båtlivet. Vi vill dela med oss av våra erfarenheter till dig helt enkelt.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Varmt välkommen!