Våra kursinstruktörer

Våra kursinstruktörer

Med oss jobbar ett gäng kompetenta instruktörer, alla med stor erfarenhet av båtlivet och stark vilja att överföra sina kunskaper till eleverna.

Denna sida är för tillfället under uppdatering men inom kort kan du läsa om aktuella instruktörer nedan.

Instruktör

Förarintyg, kustskepparintyg

Läs Mer

Jag startade med optimistjolle vid 8 års ålder. Segling med familjens P-28 under barndomsåren

Gick sedan till segling inom olika seglarskolor och scouterna. Segling till Bergen i Norge, Polen, forna Öst Tyskland mm. Därefter har jag varit skeppare på Svenska kryssarklubben, båtansvarig på Vässarö Stockholms scoutdistrikt, skolchef på Svenska båtskolan, plutonbefäl i svenska flottan samt även hunnit med tre vändor över atlanten. Till vardags arbetar på Controller Praktikertjänst. Mina intressen består av båtar, båtar och båtar. Jag brinner för att fler ska våga ut på sjön, men med kunskap om sjöliv och miljö.

Instruktör

Förarintyg, kustskepparintyg, båtcoach

Läs Mer

Jag är uppväxt vid havet och började tidigt segla och vara ute med familjens motorbåt
Den mer yrkesmässiga kopplingen till sjön kommer från en karriär inom Marinen. Jag arbetar idag med omvärldsbevakning och analys. Utöver mitt intresse för sjön och skärgården ägnas en del av fritiden till löpning och cykling. Som instruktör vill jag ta med känslan av att vara i skärgården till lektionssalen.

Kontoret

Helena Zetterberg

Marknadskommunikatör & Administration

Läs Mer

Jag är uppväxt vid havet och började tidigt segla och vara ute med familjens motorbåt
Den mer yrkesmässiga kopplingen till sjön kommer från en karriär inom Marinen. Jag arbetar idag med omvärldsbevakning och analys. Utöver mitt intresse för sjön och skärgården ägnas en del av fritiden till löpning och cykling. Som instruktör vill jag ta med känslan av att vara i skärgården till lektionssalen.